R . G
Farra Aniqah
16 years
school at Dato Lela Maharaja
single is my life
Loving blogging
hating copypasters



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: __F . A____
LOVE
Wednesday, 9 November 2011 | 08:34 | 0 comments
Assalamualaikum ,
 Mood aku sekarang ni about cinta . ====== LOVE =======
 Nak sharing somethingg ni , aku pernah tanya nenek aku about mimpi aku . Aku selalu mimpi about this guy . Hensem sesangat lah kot sampai aku terbawak dalam mimpi . Mamat ni actually aku benci . Kiranya macam HATERS lah jugak . Tak pernah tegur , tak pernah bertembung mata , tak pernah pandang antara satu sama lain  walaupun selalu jumpa . Such a crazyy right ? Yaaa , Ok ! Aku pelik selalu sebab selalu mimpi pasal dia selama 3 hari berturut- turut . Kebetulan , nenek aku tidur rumah aku selama seminggu . Nak tak nak , aku kena lah layan dia kan , Cucu baik lah katakan . Buwekkss . Nenek aku kata aku tak ade jodoh dengan dia ? * Biar betul nek ? Ishhh , caya tu tak lah tapi dipikir balik nenek aku hidup lebih lama dari aku mestilah tahu latar belakang and selok belok hidup kan ? Tapi , macam tak masok akal sajee ?

Hurm , tanya mak aku . Mak aku pon pelik ? Tak kan sampai kesitu aku boleh fikir ? * Aah kan ? teruk sangat ke aku ni sampai aku fikir macam tu ? Lastly aku tanya balik , betul ke tidak ma ? Mama jawab '' Jodoh atas tangan Allah , Depends pada diri kita whether baik or not . If baik , dapat lah husband baik . If Bad , dapatlah husband badd . Sememangnya aku lebih percaya pada mama aku !!



OLD | NEW