R . G
Farra Aniqah
16 years
school at Dato Lela Maharaja
single is my life
Loving blogging
hating copypasters



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog owner: __F . A____
CountDown Friendss ^^
Saturday, 29 October 2011 | 23:33 | 0 comments

Assalamualaikum , Hyeee ^^ . Cerita yang aku nak cite ni bukan pasal BF or GF . But friendss . Kehekehekeh . Semalam kitowang turun town . Gebang tak cite ? Aku mana lah pernah turun town dengan kawan aku . Nama pon New kids dalam sekolah . Aku , Memy , Adriana and Nadiah . Suhaila tak dapat follow sebab ada taekwando . Kesian die , Kitowang turun sebab nak celebrate bufday dia . Malang nya dia tak ada . Nak tak nak , kitowang turun lah secara berempat . 

Aku rasa aku sowang je yang shopping sakan , aku memang pantang shopping . Sebab tu , mak ayah aku jarang bawak aku pergi shopping , Tapi !! Kalau mak ayah aku bawak shopping , sampai berejam dan beratus duit habis . Kehkehekehe . Baikk punyaaa lah ^^ . Aku beli headboww , pewarna kuku or kwitik and beltt . Then , aku hadiahkan suhaila headboww yang aku beli . Ala , apalah sangat 3 pieces 10 hinggit ;3 .

Makan KFC , Nasi ayam .. woott - woot . Adriana belanja .. Baikkk punyaaa lahh ^^ . Sampai dalam pukul 3 lebih , then terus stay at umah suhaila . Snap situ , Snap sini , dah pukul 6 lebih . Mama kata jangan duduk umah orang lama2 . Terus aku bagi tahu nadiah nak balik , Kitowang jalan kaki lah -,- . Salam mak suhaila befoe nak balik . Haaa ? Mak dia nak hantar lah . Kehkehekeh , Alhamdulillah , sampai umah dengan selamat  

Bestt sesangat hangout with friendss . Rasa macam nak keluar je lagi , tapi tengot bajet jugak lah kan ? 
Kaki aku , badan aku , tangan aku , sakit sesangat sebab lenguh gegila . Berjalan 3 jam lebih tanpa henti tuu .
Nasib baik ada kerusi urut boleh tolong urutkan badan aku ;D

 BTW , gambar yang snap situ , snap sini   belum lagi diupload oleh Nadiah . So ? maybe besok atau lusa ? Insyallah dia akan upload kan ;3


OLD | NEW